Lirik Lagu Penyesalan Abadi - Via Vallen

Lirik Lagu Penyesalan Abadi - Via Vallen


lagi saiki aku ngerti
tresno suci larang regane
ora sulak bondo, anane mung nerimo
setyo nganti tekan pati

niku gambarane sliramu
pancen kulo ingkang egois
ora gelem ngalah, golek menang dewe
ku putus tali cintamu

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi

niku gambarane sliramu
pancen kulo ingkang egois
ora gelem ngalah, golek menang dewe
ku putus tali cintamu

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi

maafkan aku sayang, ampuni aku
rungokno tangising atiku
saiki ku merana, kangen sliramu
kini tinggal penyesalan abadi
kini tinggal penyesalan abadi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel