Lirik Lagu Kepaling - Jihan Audy

Lirik Lagu Kepaling - Jihan Audy


kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio

mung mergo ngerih welas hang liyo

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

kepaling welas isun, kepaling atinisun
kadung riko ngerti tuluse welas
hang ono ring dasar ati iki
sing kiro riko tego ngelarani
natoni hang koyo gedigi

nyejo riko pujar taline welas
hang seru singset isun bundeli
semembur riko buang sio sio

mung mergo ngerih welas hang liyo

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalan buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur

welas isun kepaling paling
mlebu metu dalam buntu sun sing iling
arep maju ati wis kadung tatu
arep mundur isun wis kadung ancur
kepaling welas isun, kepaling atinisun

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel