Lirik Lagu Dipegat - Ilux


remuke ati krono dijalari
dipegat roso isun sing rumongso
mergone opo, salahe opo
kok biso bisone ngeloro

opo gunane bengen ngomong seneng
dung saikine riko nglalekaken
roso sun iki welase ati
koyok wes lekas diudani

kadong riko ngliyo roso ati
ngomongo nong awak isun iki
wes ojo ditutupi duwene kembang liyo
sun trimo masio sun loro

kadong riko ngeliyo roso ati
ngomongo nong awak isun iki
wes ojo dipungkiri nyatane mung ngeloro
sun trimo riko ngeliyo

 
remuke ati krono dijalari
dipegat roso isun sing rumongso
mergone opo, salahe opo
kok biso bisone ngeloro

opo gunane bengen ngomong seneng
dung saikine riko nglalekaken
roso sun iki welase ati
koyok wes lekas diudani

kadong riko ngliyo roso ati
ngomongo nong awak isun iki
wes ojo ditutupi duwene kembang liyo
sun trimo masio sun loro

kadong riko ngeliyo roso ati
ngomongo nong awak isun iki
wes ojo dipungkiri nyatane mung ngeloro
sun trimo riko ngeliyo

kadong riko ngliyo roso ati
ngomongo nong awak isun iki
wes ojo ditutupi duwene kembang liyo
sun trimo masio sun loro

kadong riko ngeliyo roso ati
ngomongo nong awak isun iki
wes ojo dipungkiri nyatane mung ngeloro
sun trimo riko ngeliyo

wes ojo dipungkiri nyatane mung ngeloro
sun trimo riko ngeliyo