Lirik Lagu Lembaran Tresno - Happy Asmara

Lirik Lagu Lembaran Tresno - Happy Asmara


sumilire angin nglangut ing wayah wengi
nyuwon tulong bisikno kekasih seng tak sayangi
aku neng kene kangen lan sepi, setio ngenteni

suminare lintang lintang lan bulan ndadari
padangno angen angene supoyo eling aku
mugo pengertenmu tansah setio ngugemi janji

senajan ra kumpul atiku tetep tresno
wektu lan kahanan dudu alangan tresno
kisah seng dilakoni kabeh mung kanggo tresno
lungomu ninggal aku lembaran roso tresno

ora ono panyuwunku marang Gusti
kejobo sliramu enggalo bali

suminare lintang lintang lan bulan ndadari
padangno angen angene supoyo eling aku
mugo pengertenmu tansah setio ngugemi janji

senajan ra kumpul atiku tetep tresno
wektu lan kahanan dudu alangan tresno
kisah seng dilakoni kabeh mung kanggo tresno
lungomu ninggal aku lembaran roso tresno

ora ono panyuwunku marang Gusti
kejobo sliramu enggalo bali

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel