Lirik Lagu Sawangen 2 - Nella Kharisma

Lirik Lagu Sawangen 2 - Nella Kharisma


opo aku iki salah
yen tresnoku mung karo kowe
opo aku iki salah
yen kangenku mung karo kowe

nganti mbrebes mili njogo janji suci
nyatane mbok sulayani

sawangen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki gawe loro ati

opo aku iki salah
yen tresnoku mung karo kowe
opo aku iki salah
yen kangenku mung karo kowe

nganti mbrebes mili njogo janji suci
nyatane mbok sulayani

sawangen tresnoku iki
kanggo sopo kabeh kuwi tak lakoni
ilang nyowo tak belani, perih ati tak ikhlasi
nyatane saiki gawe loro ati, loro ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel