Lirik Lagi Sayang Sampean - Jihan Audy

Lirik Lagi Sayang Sampean - Jihan Audy


Duhai sayangku opo ngerti karepku
Aku pengen terus karo sliramu
Mendahno sedino sakjam raiso lungo
Sliramu seng tak angen-angeno

Duhai cintaku opo ngerti pengenku
Aku iki kangen karo sliramu
Aku ra raiso turu raiso merem motoku
Manise esemmu ngeboti kangenku

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati

Tenan sayang aku iki kangen karo sampean
Tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
Nganti aku ora iso ngelalekne sampean
Mung sampean seng tak cinta
Mung sampean seng tak sayang

Duhai cintaku opo ngerti pengenku
Aku iki kangen karo sliramu
Aku ra raiso turu raiso merem motoku
Manise esemmu ngeboti kangenku

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati

Tenan sayang aku iki kangen karo sampean
Tenan atiku ora iso ngapusi kangenku
Nganti aku ora iso ngelalekne sampean
Mung sampean seng tak cinta
Mung sampean seng tak sayang

Aku kangen sayang kangen karo sampean
Aku rindu sayang rindu karo sampean
Sampean sayangku sampean cintaku
Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati

Among sampean seng tak sayangi
Nganti tekane pati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel