Lirik Lagu Konco Anyar - Alice Arkadewi feat. Arka Band

Lirik Lagu Konco Anyar - Alice Arkadewi feat. Arka Band


Yen kowe sayang aku
Ora perlu ragu-ragu
Pengen kowe ndang nembak aku
Ngomong dek aku i love u

Yen tak sawang mripatmu
Ono gambar godong waru
Nyapo kudu nunggu nunggu
Enggal bilango i love u

Senajan iseh konco anyar
Sliramu ngebekke njero atiku
Sumpah aku ora iso ngelalekne
Abote pengen dadi pacarmu

Yo wes tak gowo santai wae
Woles ora perlu mikir kenceng
Sing penting hepi ning jero atiku
Mergo aku iseh konco anyar

Yen kowe sayang aku
Ora perlu ragu-ragu
Pengen kowe ndang nembak aku
Ngomong dek aku i love u

Yen tak sawang mripatmu
Ono gambar godong waru
Nyapo kudu nunggu nunggu
Enggal bilango i love u

Senajan iseh konco anyar
Sliramu ngebekke njero atiku
Sumpah aku ora iso ngelalekne
Abote pengen dadi pacarmu

Yo wes tak gowo santai wae
Woles ora perlu mikir kenceng
Sing penting hepi ning jero atiku
Mergo aku iseh konco anyar

Yen kowe sayang aku
Ora perlu ragu-ragu
Pengen kowe ndang nembak aku
Ngomong dek aku i love u

Yen tak sawang mripatmu
Ono gambar godong waru
Nyapo kudu nunggu nunggu
Enggal bilango i love u

Yen kowe sayang aku
Ora perlu ragu-ragu
Pengen kowe ndang nembak aku
Ngomong dek aku i love u

Yen tak sawang mripatmu
Ono gambar godong waru
Nyapo kudu nunggu nunggu
Enggal bilango i love u

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel