Lirik Lagu Seneng Duite - Mahesa

Lirik Lagu Seneng Duite - Mahesa


aku ora ngerti opo sing mbok piker
serba salah repot ngabeti
kabeh penjalukmu yo wes tak turuti
kok yo raono rumangsane

aku ora ngerti opo sing mbok pengen
serba salah repot ngadangi
koyok dene kendang ditabuh seliseh
tresnoku ora kaibukan

yen sliramu kroso isin
duwe pacar koyo aku
tapi ojo ngono kuwi
gawe lorone atiku

neng duitku kowe gelem
neng mobilku kowe seneng
mestine ra ketang sitik
kowe duwe roso welas

seneng neng duite
ora seneng neng uwonge

aku ora ngerti opo sing mbok pengen
serba salah repot ngadangi
koyok dene kendang ditabuh seliseh
tresnoku ora kaibukan

yen sliramu kroso isin duwe pacar koyo aku
tapi ojo ngono kuwi, gawe lorone atiku
neng duitku kowe gelem, neng mobilku kowe seneng
mestine ra ketang sitik kowe duwe roso welas

seneng neng duite
ora seneng neng uwonge

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel