Lirik Lagu Bayem Eri - Jihan Audy


Bayem erine kangen atine
Pengene kowe teko neng kene
Teklek kecemplung neng njero kalen
Ketimbang bingung ra sah golek aluwung balen

Uwit gedang cacahe ono telu
Cintaku terhalang brengose bapakmu
Nyekel endas kiwo tengen
Yen di gagas kok rasane tambah kangen

Uwit gedang cacahe ono telu
Cintaku terhalang brengose bapakmu
Nyekel endas kiwo tengen
Yen di gagas kok rasane tambah kangen

Bayem erine kangen atine
Pengene kowe teko neng kene
Teklek kecemplung neng njero kalen
Ketimbang bingung ra sah golek aluwung balen

Uwit gedang cacahe ono telu
Cintaku terhalang brengose bapakmu
Nyekel endas kiwo tengen
Yen di gagas kok rasane tambah kangen

Uwit gedang cacahe ono telu
Cintaku terhalang brengose bapakmu
Nyekel endas kiwo tengen
Yen di gagas kok rasane tambah kangen