Lirik Lagu Nyidem Tresno - Jihan Audy

Lirik Lagu Nyidem Tresno - Jihan Audy


Semilire angen wengi
Tulong sampekno sworo ati
Yen aku kangen, yen aku tresno
Neng ra wani olehku mengo

Duh angenan, duh pujaan
Amung sliramu seng tak sayang
Ra biso turu, ra penak mangan
Tansah ngelayung neng pikiran

Abot rasane wong nyidem tresno
Kepengen nyandeng wedi mengo
Abot rasane wong nyidem tresno
Kesekso atiku keronto-ronto

Abot rasane wong nyidem tresno
Kepengen nyandeng wedi mengo
Abot rasane wong nyidem tresno
Kesekso atiku keronto-ronto

Mugo wae kowe iso ngerteni
Tresno iki kesidem neng ati

Semilire angen wengi
Tulong sampekno sworo ati
Yen aku kangen, yen aku tresno
Neng ra wani olehku mengo

Abot rasane wong nyidem tresno
Kepengen nyandeng wedi mengo
Abot rasane wong nyidem tresno
Kesekso atiku keronto-ronto

Abot rasane wong nyidem tresno
Kepengen nyandeng wedi mengo
Abot rasane wong nyidem tresno
Kesekso atiku keronto-ronto

Mugo wae kowe iso ngerteni
Tresno iki kesidem neng ati

Abot rasane wong nyidem tresno
Kepengen nyandeng wedi mengo
Abot rasane wong nyidem tresno
Kesekso atiku keronto-ronto

Abot rasane wong nyidem tresno
Kepengen nyandeng wedi mengo
Abot rasane wong nyidem tresno
Kesekso atiku keronto-ronto
Kesekso atiku keronto-ronto

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel