Lirik Lagu Gede Roso - Abah Lala

Lirik Lagu Gede Roso - Abah Lala


Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh anggonku mbuktikke
Tresno iki tulus, ra mung nggo dolanan
Wes tak perjuangke nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji nyenengke atimu

Opo kurang percoyo, opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

(Cendol dawet
Cendol dawet segerr
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol cendol, dawet dawet
Cendol dawet segerr, piro
Lima ratusan, nggak pake ketan
Ji, ro, lu, pat, limo, enem, pitu, wolu
Hntak gintak gintak, oi
Hntak gintak gintak, oi
Hntak gintak gintak, oi
Lolo lolo yes!)

Gede roso tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe neng atiku
Nanging loro yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah tresnaku mung kanggo kowe

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel