Lirik Lagu Eleng Gematimu - Woro Widowati


Kelingan naliko kowe
Sumende neng pundakku
Lungguh jejer kowe kondo marang aku
Kowe lan aku kudu pepisahan
Ngiklasne kowe karo wong wedok liyan

Langit wes mendung pratondo arepe udan
Ati nggaret kelingan kowe sing wis dadi kenangan
Kowe nglanggepi sucine katresnan
Aku mung pasrah marang gusti pengeran
Eleng esemmu
Manise gemuyumu
Ugo kelingan gematimu marang aku
Eleng swaramu
Angete rangkulanmu
Ugo kelingan nalikane ngancani aku

Tak empet ning jero dodo
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Wes tak eremake netro
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Kudu ngiklaske kowe karo wong liyo
Sedyaning atiku keloro-loro
Keloro-loro

Tak empet ning jero dodo
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro
Wis tak eremake netro
Nyawang kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Tak empet ning jero dodo
Weruh kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro

Wes tak eremake netro
Nyawang kowe karo wong liyo
Ning nyatane kok malah soyo keloro