Lirik Lagu Ngelabur Welas - Arnilla Putri

Lirik Lagu Ngelabur Welas - Arnilla Putri

Umpomo demen Riko
Pingin sun duwenni
Opo Riko ngabulno
Ono welas Reng ati

Cahyo sinorot lintang
Ono ring tengah wengi
Riko sun demenni
Dadi welas hang suci

Dadi saksinne Pesisir Banyuwangi
Sun Ambi Riko ngucap janji
Demen welas Riko Ono Ring ati
Ngelebur welas dadi siji

Dadi saksinne Pesisir Banyuwangi
Sun Ambi Riko ngucap janji
Demen welas Riko Ono Ring ati
Ngelebur welas dadi siji

Cahyo sinorot lintang
Ono ring tengah wengi
Riko sun demenni
Dadi welas Hang suci

Dadi saksinne Pesisir Banyuwangi
Sun Ambi Riko ngucap janji
Demen welas Riko Ono Ring ati
Ngelebur welas dadi siji

Dadi saksinne Pesisir Banyuwangi
Sun Ambi Riko ngucap janji
Demen welas Riko Ono Ring ati
Ngelebur welas dadi siji

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel