Lirik Lagu Off Day - Altimet feat. Yuka Kharisma

Lirik Lagu Off Day - Altimet feat. Yuka Kharisma


Ini masa luang masa bukan buang saja
Terus terang aku penat juang jasa
Bukan malas rehat kejap
Lepak dengan orang-orang yang terdekat

Apa plan keluar ke duduk rumah
Apa-apa boleh asal tak gi kerja sudah
Apa plan futsal ke bola padang
Apa-apa boleh bro dada aku lapang

Dah berapa hari kerja all day
Jadi hari ini aku off day
Esok-esok jadi boss-ey
Suka hati hari-hari boleh off day

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home
Welcome to my off day zone

Aye bae hari ni tak payah masak
Nak makan apa pegi tanya anak-anak
Nak pesan apa boleh saya pegi beli
Tapau teh ais untuk kita ikat tepi

Cepat pergi cepat balik
Pesan dulu pergi sana pandu ambik
Lebih tak pe kurang jangan
Boleh kongsi dengan jiran dan kenalan

Dah berapa hari kerja all day
Jadi hari ini aku off day
Esok-esok jadi boss-ey
Suka hati hari-hari boleh off day

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home
Welcome to my off day zone

Rehat fikirkan yang esok
Kita layan hari Ini
Lain hari aku sibuk
Tak selalu macam gini

Hustle demi hasil
Untuk mama anak dan bini
Sampai tiap-tiap hari
Aku chill macam gini

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home
Welcome to my off day zone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home
Welcome to my off day zone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone

Semestinya lebih mudah
Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home
Welcome to my off day zone

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel