Showing posts with label Didi Kempot. Show all posts
Showing posts with label Didi Kempot. Show all posts

Lirik Lagu TATU - Didi Kempot

Lirik Lagu TATU - Didi Kempot Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang …

Lirik Lagu Lahir Lan Bathinku - Didi Kempot

Lirik Lagu Lahir Lan Bathinku Rungokno suaraku suaraning atiku Cerito n…

Lirik Lagu Pamer Bojo - Didi Kempot

Lirik Lagu Pamer Bojo Koyo ngene rasane wong nandang kangen Seperti ini…

Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Lirik Lagu Banyu Langit Sworo angin, angin sing ngreridu ati ngelingake…

Lirik Lagu Pucuk Rambut - Didi Kempot

Lirik Lagu Pucuk Rambut sak pucuk rambut aku ora ngiro yen neng njero a…

Lirik Lagu Dalan Anyar - Didi Kempot

Lirik Lagu Dalan Anyar kembang tebu sing kabur kanginan saksi bisu sing…