Lirik Lagu Kebacut Kangen - Via Vallen

Lirik Lagu Kebacut Kangen - Via Vallen


Senajan aku rung sue kenal sliramu
Sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
Rino lan wengi angel merem mripatku
Rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Senajan aku rung sue kenal sliramu
Sing tak rasakke tansah kelingan esemmu
Rino lan wengi angel merem mripatku
Rabiso turu mergo kebacut kangenku

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Tentrem atiku tansah pingin ning dadamu
Yen tak sawang sliramu jan sedep esemmu
Leleh atiku ra kedip nyawang esemmu

Thanks for reading Lirik Lagu Kebacut Kangen - Via Vallen. Please share...!

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel