Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Nella Kharisma

Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Nella Kharisma


mulo iku hang sun enteni
yoro sucine welas riko
hang isun simpen nong ati

jelu rasane njero dodo
ngerendem roso welas iki
sing kuat awak isun nyonggo
kangen hang setengah mati

yo nong riko
yo nong riko
huuu...

mergane riko hang sun aboti
ring kono di ubengi macem werno kembang
batine timbang rasane ati
isun sing biso kelangan riko

jelu rasane njero dodo
ngerendem roso welas iki
sing kuat awak isun nyonggo
kangen hang setengah mati

yo nong riko
yo nong riko
huuu...

mergane riko hang sun aboti
ring kono di ubengi macem werno kembang
batine timbang rasane ati
isun sing biso kelangan riko

mergane riko hang sun aboti
ring kono di ubengi macem werno kembang
batine timbang rasane ati
isun sing biso kelangan riko

Thanks for reading Lirik Lagu Kangen Setengah Mati - Nella Kharisma. Please share...!

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel