Lirik Lagu Nisa Fauziah - Luput Janji


sing biso isun dadi hang sempurno
masio sun tokno kabeh hang ono
mergo awak sun iki sing duwe doyo
kanggo genggem werane dunyo

enget waktu mageh jaman bengene
ulan lan lintang hang dadi syaire
isone ngobral welas ugo janjine
sampek isun kepileng atine

masio isun sing biso dadi ratu nong atin riko
tapi isun yo sing ngersulo, sun bakal tetep nerimo
masio isun sin biso dadi ratu nong atin riko
tapi isun yo sing ngersulo, sun bakal tetep nerimo

enget waktu mageh jaman bengene
ulan lan lintang hang dadi syaire
isone ngobral welas ugo janjine
sampek isun kepileng atine

masio isun sing biso dadi ratu nong atin riko
tapi isun yo sing ngersulo, sun bakal tetep nerimo
masio isun sin biso dadi ratu nong atin riko
tapi isun yo sing ngersulo, sun bakal tetep nerimo

masio isun sing biso dadi ratu nong atin riko
tapi isun yo sing ngersulo, sun bakal tetep nerimo
masio isun sin biso dadi ratu nong atin riko
tapi isun yo sing ngersulo, sun bakal tetep nerimo