Lirik Lagu Rasan-Rasan Tonggo - Via Vallen

Lirik Lagu Rasan-Rasan Tonggo - Via Vallen


jamane semakin maju
tapi ra ono bedane
ora awan ora sore
mesti ra ono enteke

wes ono kursi ombo
mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane
mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe

jamane semakin maju tapi ra ono bedane
ora awan ora sore mesti ra ono enteke
wes ono kursi ombo mesti penak lungguhane
karo ngenteni kancane mesti wiwit ngerumpine

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen lagi ono sing penak uripe
mesti bakal dicuri gayae
yen lagi ono sing soro uripe
mesti bakal dadi rasan-rasane

yen kepenak dirasani, kurang penak dibaleni
koyo ra bakal ono enteke
arep polah piye ae mesti ra ono benere
tak dongakne mugo penak uripe

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel