Lirik Lagu Tresno Ke 2 - Jihan Audy

Lirik Lagu Tresno Ke 2 - Jihan Audy


dek jalok waktu sejam wae
dinggo ketemu ro kowe
sejatine aku kangen kowe

senajan aku iki uwes duwe bojo
nanging kenopo awakku
iso tresno ro sliramu

mas sing gede pangapuramu
aku rung iso ketemu
mergo aku wedi ro bojomu

waktu pertama kali kita berdua bertemu
esem gemuyumu iso gawe seneng atiku

opo iki sing jenenge tresno keloro
sak bendindo pikiranku mikirke awakmu
ojo ngono to mas, elingo karo bojomu
aku rela menjadi selir hatimu

mas sing gede pangapuramu
aku rung iso ketemu mergo aku wedi ro bojomu

waktu pertama kali kita berdua bertemu
esem gemuyumu iso gawe seneng atiku

opo iki sing jenenge tresno keloro
sak bendindo pikiranku mikirke awakmu
ojo ngono to mas, elingo karo bojomu
aku rela menjadi selir hatimu

opo iki sing jenenge tresno keloro
sak bendindo pikiranku mikirke awakmu
ojo ngono to mas, elingo karo bojomu
aku rela menjadi selir hatimu, aku rela menjadi selir hatimu

Thanks for reading Lirik Lagu Tresno Ke 2 - Jihan Audy. Please share...!

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel