Lirik Lagu Welas Rahasia - Nella Kharisma

Lirik Lagu Welas Rahasia - Nella Kharisma


aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

tresno rahasia biso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng
tresno rahasia biso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen
hooo...

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
nanging ngopo ati iki mekso seneng karo kowe

aku ngerti yen sliramu ono sing nduwe
ugo ngerti yen aku ra biso nduweni
opo iki sing jenenge tresno rahasiaku

tresno rahasia biso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng
tresno rahasia biso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen
hooo...

tresno rahasia biso nggawe ati susah
ugo iso nggawe seneng
tresno rahasia biso nggawe ati bungah
selawase yo tak simpen
hooo..

tresno rahasia...

Thanks for reading Lirik Lagu Welas Rahasia - Nella Kharisma. Please share...!

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel