Lirik Lagu Wader Kecepit - Dewi Zega


kahanan ngalangi isun lan riko
masio tah wis podo welase
sing kepetuk ati
sing kepetuk rogo
sun mung biso ngangeni
awak riko

sun koyo wader kecepit watu
asep mingser ati ketunu
kepingin nyanding pujane ati
sing kegayuh tangan sun iki

nelongsone cerito wong podo demene
sing ono dalan ketemune

kahanan ngalangi isun lan riko
masio tah wis podo welase
sing kepetuk ati
sing kepetuk rogo
sun mung biso ngangeni
awak riko

sun koyo wader kecepit watu
asep mingser ati ketunu
kepingin nyanding pujane ati
sing kegayuh tangan sun iki

sun koyo wader kecepit watu
asep mingser ati ketunu
kepingin nyanding pujane ati
sing kegayuh tangan sun iki

nelongsone cerito wong podo demene
sing ono dalan ketemune