Lirik Lagu Wedi Rabi - RapX feat. SKA 86


Dik opo kowe ngerteni ati iki
Karep marang kowe
Sepurane dik ra pingin ku ninggalke
Medot dalan katresnan iki

Yo wes cen tak cubo nglakoni lan nuruti
Nanging ati iki ora keneng diapusi
Yen tak truske malah aku mesake kowe
didohi emakmu dadi anak ra diaku

Mending kita pisah
ku moh soro uripmu

Sak tenane uripku ku raiso mutusi
sing dikarepi ati

Ra bakalan lali
aku akan cintamu
Iseh tresno sak jroning
Marang atimu

Ra bakalan lali
aku akan dirimu
Yang pernah singgah dihatiku

Udu polahe aaku wedi rabi dik
mergane aku iki wong ora nduwe
Maklum wae wong tuomu
Ra bakal setuju
Nanging tresnoku tetap abadi

Dik opo kowe ngerteni ati iki
Karep marang kowe
Sepurane dik ra pingin ku ninggalke
Medot dalan katresnan iki

Aku tak cerito opo'o aku ngene
Simpulkan sendiri bene kowe kuat ati
Kowe kudu trimo ati ra nrimo
Pancen ki dalane yo wes bene ikhlas wae
Yen rabi tapi ra no sing gelem dadi wali

Ra bakalan lali
aku akan cintamu
Iseh tresno sak jroning
Marang atimu

Ra bakalan lali
aku akan dirimu
Yang pernah singgah dihatiku

Udu polahe aaku wedi rabi dik
mergane aku iki wong ora nduwe
Maklum wae wong tuomu
Ra bakal setuju
Nanging tresnoku tetap abadi

Nanging tresnoku tetap abadi
Nanging tresnoku tetap abadi

Kowe wong sugih aku iseh koyo ngene
Wong tuomu ra bakalan nerimake