Lirik Lagu Aku Mati Roso - Nella Kharisma

Lirik Lagu Aku Mati Roso - Nella Kharisma


Wes ra ono roso tresno
Wes ilang roso sayang
Neng ati iki kanggo sliramu

Wes suwi dilakoni
Wong loro andum tresno
Nanging dadine kok koyo ngene

Oh kangmas ojo loro atimu
Oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

Ati iki koyo koyo wes mati roso
Tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
Ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
Ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake

Oh kangmas atiku rasane mati roso
Aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

Wes suwi dilakoni wong loro andum tresno
Nanging dadine kok koyo ngene

Oh kangmas ojo loro atimu
Oh kangmas aku ra biso tresno karo sliramu

Ati iki koyo koyo wes mati roso
Tresnoku marang sliramu mung kanggo seneng atimu
Ora iso ilang roso, tresnoku sing isih isih ono
Ora iso tak wenehake merngko wektu sing nentoake

Oh kangmas atiku rasane mati roso
Aku wes ra biso tresno marang sliramu, oh kangmas

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel