Lirik Lagu Bojo Galak 2 - Nella Kharisma

Lirik Lagu Bojo Galak 2 - Nella Kharisma


rasah dipikir duwe bojo sing galak
urip mung sepisan kudu digawe penak
kudu kuat atine, wani nanggung bebane
kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

asem rasane kecut, gulo rasane legi
kabeh uwes kebacut yo kudu dilakoni
saking sabare aku ngadepi kelakuanmu
senengane nesu-nesu ro aku ngajak padu

tetap ku sayang, aku bertahan
senajan bojoku galak tak akan ku tinggalkan
tetep syukuri wae, terimo opo enenge
mungkin iki dalane koe seng dadi jodone

rasah dipikir duwe bojo sing galak
urip mung sepisan kudu digawe penak
kudu kuat atine, wani nanggung bebane
kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

atiku wes kadung tresno
senajan atiku loro

jamu godong telo, campur beras kencur
kadang atiku gelo, nanging tresnaku ra luntur
ibarat kowe geni, aku dadi banyune
yen kowe muni muni aku iso ngreketke

kowe mecucu aku tetep ngguyu
kabeh kekuranganmu melengkapi uripku
rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
tapi kowe bojoku rela ku meski kuat

orasah kenceng kenceng, urip sing sante wae
ojo nganti sepaneng, mending ditinggal karaoke

rasah dipikir duwe bojo sing galak
urip mung sepisan kudu digawe penak
kudu kuat atine, wani nanggung bebane
kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

rasah dipikir duwe bojo sing galak
urip mung sepisan, kudu digawe penak
kudu kuat atine, wani nanggung bebane
kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

atiku wes kadung tresno, senajan atiku loro

jamu godong telo, campur beras kencur
kadang atiku gelo, nanging tresnaku ra luntur
ibarat kowe geni, aku dadi banyune
yen kowe muni muni aku iso ngreketke

kowe mecucu aku tetep ngguyu
kabeh kekuranganmu melengkapi uripku
rasah nganggo sambat senajan kuwi berat
tapi kowe bojoku rela ku meski kuat

orasah kenceng kenceng, urip sing sante wae
ojo nganti sepaneng, mending ditinggal karaoke

rasah dipikir duwe bojo sing galak
urip mung sepisan kudu digawe penak
kudu kuat atine, wani nanggung bebane
kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

rasah dipikir duwe bojo sing galak
urip mung sepisan, kudu digawe penak
kudu kuat atine, wani nanggung bebane
kabeh dilakoni yen wes ngene dalane

atiku wes kadung tresno, senajan atiku loro
atiku wes kadung tresno, senajan atiku loro, nanging ora popo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel