Lirik Lagu Calon Mantu - Nanda Feraro

Lirik Lagu Calon Mantu - Nanda Feraro


wes cukup suwe isun kenal riko
rasane koyo seng mung sewates konco
kapan tah kirane isun lan riko
biso dadian pacaran nong riko

wes cukup suwe isun kenal riko
rasane koyo seng mung sewates konco
kapan tah kirane isun lan riko
biso dadian pacaran nong riko

pengen rasane teko nong umahe
nemoni riko ambi wong tuweke
sun utarakno maksut tujuane
terimonen isun dadi calon mantune

wes cukup suwe isun kenal riko
rasane koyo seng mung sewates konco
kapan tah kirane isun lan riko
biso dadian pacaran nong riko

 
wes cukup suwe isun kenal riko
rasane koyo seng mung sewates konco
kapan tah kirane isun lan riko
biso dadian pacaran nong riko

pengen rasane teko nong umahe
nemoni riko ambi wong tuweke
sun utarakno maksut tujuane
terimonen isun dadi calon mantune

pengen rasane teko nong umahe
nemoni riko ambi wong tuweke
sun utarakno maksut tujuane
terimonen isun dadi calon mantune

terimonen isun dadi mantune
huoo ooo ooo ooo iyeee iye iye
terimonen isun dadi mantune
huoo ooo ooo ooo iyeee iye iye

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel