Lirik Lagu Curang - Nella Kharisma

Lirik Lagu Curang - Nella Kharisma


selingkuh ning ngarep motoku
ra mikir perasaanku
biyen kowe janji ra bakal ninggalke aku
nyatane saiki gawe catu

opo kowe ora eling janjine marang awakku
tego gawe nangis motoku
sesek paru-paruku memikirkan dirimu

tujuh tahun kisah cintaku bersamamu
harus kandas karena temanku
diriku kau curangi

selingkuh ning ngarep motoku
ra mikir perasaanku
biyen kowe janji ra bakal ninggalke aku
nyatane saiki gawe catu

opo kowe ora eling janjine marang awakku
tego gawe nangis motoku
sesek paru-paruku memikirkan dirimu

tujuh tahun kisah cintaku bersamamu
harus kandas karena temanku
diriku kau curangi

selingkuh ning ngarep motoku
ra mikir perasaanku
biyen kowe janji ra bakal ninggalke aku
nyatane saiki gawe catu

selingkuh ning ngarep motoku
ra mikir perasaanku
biyen kowe janji ra bakal ninggalke aku
nyatane saiki gawe catu

netes banyu motoku eling sumpah janjimu
manis tenan kata-katamu itu
kau jaga senyumanku, peluk mesra diriku
namun akhirnya kau tinggalkan aku
namun akhirnya kau tinggalkan aku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel