Lirik Lagu Harapan Palsu - Intan Rahma

Lirik Lagu Harapan Palsu - Intan Rahma


awale kowe teko ngomong ngancani aku
soyo suwe keroso nyamanku neng sandingmu
kowe sing selalu ono pas seneng lan susahku
tak jogo tak eman awakmu

saiki kowe bedo, kerep ninggalke aku
uwes ra tau ono, ilang tanpo kabarmu
opo iki wes tondo, kowe cidro janjimu
kowe tego ninggali harapan palsu

wes wes cukup uwisono sandiworo tresno kui
uwes tutok ati loro eluh iki dadi saksi
rogomu sing tak jogo, ning atimu nggo wong liyo
ra bakal kuat ati nyanding mbendino

wes wes aku trimo tinimbang atiku ajur
Gusti niku mboten sare, mesti nyiapke gantine
cen karep tak teruske, ning bakal bubrah akhire
mending loro saiki genah larane

kowe sing nandur, kowe sing gawe ajur
seko awal kowe wes ngapusi ra jujur
aku bersyukur kabeh urung terlanjur
urung nganti tekan adoh, aku tak mundur
tresnamu nggo wong liyo, ngomongo ora popo
senajano ngiris batin, tambah neng ati loro
aku sing bacut tresno, kowe malah mbebedo
kowe nuwuhke roso, akhire mung ninggal lungo

kowe lungo sakpenakmu, ora eling ono aku
tanpo sadar kowe wes nyekso batinku

wes wes cukup uwisono sandiworo tresno kui
uwes tutok ati loro eluh iki dadi saksi
rogomu sing tak jogo, ning atimu nggo wong liyo
ra bakal kuat ati nyanding mbendino

wes wes aku trimo tinimbang atiku ajur
Gusti niku mboten sare, mesti nyiapke gantine
cen karep tak teruske, ning bakal bubrah akhire
mending loro saiki genah larane

Thanks for reading Lirik Lagu Harapan Palsu - Intan Rahma. Please share...!

Iklan Atas Artikel
Iklan Tengah Artikel 1
Iklan Tengah Artikel 2
Iklan Bawah Artikel