Lirik Lagu Jagang Vespa - Nella Kharisma

Lirik Lagu Jagang Vespa - Nella Kharisma


aku kenal kowe, kowe kenal aku
aku nembak kowe dadio pacarku
kowe yo setuju oh senang hatiku
mergo keturutan cintaku padamu

sabtu malem minggu apel nang omahmu
sing mbukakne lawang jebule bapakmu
tak sopo bapakmu oh calon mertua
bapakmu menteleng brengose njagang vespa

sak jam luweh apel neng omahmu
tak enteni kowe ra metu-metu
wetengku wes ato, kudu ngguyu dewe
wong bapakmu eksen disangar-sangarne

ora kanten ngenteni awakmu
nggonku lungguh bokongku nganti keju
pamitan bapakmu, bapakmu meneng wae
kemropok atiku tak jebol brengose

sabtu malem minggu apel nang omahmu
sing mbukakne lawang jebule bapakmu
tak sopo bapakmu oh calon mertua
bapakmu menteleng brengose njagang vespa

sak jam luweh apel neng omahmu
tak enteni kowe ra metu-metu
wetengku wes ato, kudu ngguyu dewe
wong bapakmu eksen disangar-sangarne

ora kanten ngenteni awakmu
nggonku lungguh bokongku nganti keju
pamitan bapakmu, bapakmu meneng wae
kemropok atiku tak jebol brengose

sak jam luweh apel neng omahmu
tak enteni kowe ra metu-metu
wetengku wes ato, kudu ngguyu dewe
wong bapakmu eksen disangar-sangarne

ora kanten ngenteni awakmu
nggonku lungguh bokongku sampek keju
pamitan bapakmu, bapakmu meneng wae
kemropok atiku tak jebol brengose

sak jam luweh apel neng omahmu
tak enteni kowe ra metu-metu
wetengku wes ato, kudu ngguyu dewe
wong bapakmu eksen disangar-sangarne

ora kanten ngenteni awakmu
nggonku lungguh bokongku sampek keju
pamitan bapakmu, bapakmu meneng wae
kemropok atiku tak jebol brengose

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel