Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Nella Kharisma

Lirik Lagu Koyo Langit Ambi Bumi - Nella Kharisma


koyo langit ambi bumi
isun lan riko selawase sing mungkin
biso sesandingan, sadar isun sopo
osing pantes biso nyanding urip riko

wes usapen eloh moto
lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono
restu teko wong tuwek riko

saktuluse welas isun nyang riko
sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko
sadar isun osing nduwe dunyo
hang sebanding ambi riko

lilakno isun wes lilakno
trimo baen wong liyo hang dipilihno
makne isun simpen roso iki
nong jero dodo

koyo langit ambi bumi
isun lan riko selawase sing mungkin
biso sesandingan, sadar isun sopo
osing pantes biso nyanding urip riko

wes usapen eloh moto
lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono
restu teko wong tuwek riko

saktuluse welas isun nyang riko
sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko
sadar isun osing nduwe dunyo
hang sebanding ambi riko

lilakno isun wes lilakno
trimo baen wong liyo hang dipilihno
makne isun simpen roso iki
nong jero dodo

koyo langit ambi bumi
isun lan riko selawase sing mungkin
biso sesandingan, sadar isun sopo
osing pantes biso nyanding urip riko

wes usapen eloh moto
lilakno sun lungo dudu mergo kurang welas
opo wes nngeliyo tapi mergo sing ono
restu teko wong tuwek riko

saktuluse welas isun nyang riko
sing cukup nyakinno atine wong tuwek riko
sadar isun osing nduwe dunyo
hang sebanding ambi riko

lilakno isun wes lilakno
trimo baen wong liyo hang dipilihno
makne isun simpen roso iki nong jero dodo
makne isun simpen roso iki nong jero dodo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel