Lirik Lagu Manise Esemmu - Jihan Audy

Lirik Lagu Manise Esemmu - Jihan Audy


yen nyawang esemu isih podo koyo wektu iku
iling kenangan manis karo sliramu
kaget rasane atiku
nadyan kowe among mantanku
suwene ra tau ketemu
ra sengojo saiki petok sliramu
sak umpomo aku iseh ono neng atimu
aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
sesandingan karo kamu sayangku
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

manise esemu ngobati kangenku
yen tak sawang mripatmu
deg degan njero dodoku
atiku ora tau berubah
lan ra biso pindah
neng atiku mung tetep sliramu sayangku

yen nyawang esemu isih podo koyo wektu iku
iling kenangan manis karo sliramu
kaget rasane atiku
nadyan kowe among mantanku
suwene ra tau ketemu
ra sengojo saiki petok sliramu

sak umpomo aku iseh ono neng atimu
aku kepingen mengulang kabeh masa lalu
sesandingan karo kamu sayangku
opo sliramu ngerti sing ono neng njero batinku

manise esemu ngobati kangenku
yen tak sawang mripatmu
deg degan njero dodoku
atiku ora tau berubah
lan ra biso pindah
neng atiku mung tetep sliramu sayangku

manise esemu ngobati kangenku
yen tak sawang mripatmu
deg degan njero dodoku
atiku ora tau berubah
lan ra biso pindah
neng atiku mung tetep sliramu sayangku

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel