Lirik Lagu Opo Wes Ora Kelingan - Happy Asmara

Lirik Lagu Opo Wes Ora Kelingan - Happy Asmara


opo wis ora kelingan
wong loro nali katresnan
kok tego kowe ninggal aku
mung goro goro nemu wanito liyo

opo pancen amung sak mono
roso tresno sing ono neng atimu
janjimu karo aku ra bakal suloyo
tak enteni tegane nyulayani

aku ra ngiro atimu cidro
naliko ketemu wanito liyo
bebasan koyo kembang sing garing
tanpo guno tak sirami

aku sing setyo njogo tresnomu
sliramu malah tego gawe aku loro

opo wis ora kelingan
wong loro nali katresnan
kok tego kowe ninggal aku
mung goro goro nemu wanito liyo

opo pancen amung sak mono
roso tresno sing ono neng atimu
janjimu karo aku ra bakal suloyo
tak enteni tegane nyulayani

aku ra ngiro atimu cidro
naliko ketemu wanito liyo
bebasan koyo kembang sing garing
tanpo guno tak sirami

aku sing setyo njogo tresnomu
sliramu malah tego gawe aku loro
aku sing setyo njogo tresnomu
sliramu malah tego gawe aku loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel