Lirik Lagu Swidak Jaran - Nella Kharisma

Lirik Lagu Swidak Jaran - Nella Kharisma


ping swidak jaran kowe ngelarani atiku
opo ra kelingan kowe biyen tresno aku
lak uwes ra sayang mending pegaten awakku
aku wes ra kuat, rasane kepingin njepat

aku kurang opo sampe sampe kowe tega nyidrani atiku
padahal aku trimo walaupun tiap dino aku mbok sio-sio
aku dadi mangkel kowe singitan terus koyo sego pecel
atiku pedheng dedet, sirahku dadi mumet
bunder bunder koyo bola ruwet

nangis batin netes eluh ning pipiku
swidak jaran kowe ra karuan ngelarani perasaanku

ping swidak jaran kowe ngelarani atiku
opo ra kelingan kowe biyen tresno aku
lak uwes ra sayang mending pegaten awakku
aku wes ra kuat, rasane kepingin njepat

lunguo minggato sing adoh jangan dekat aku lagi
aku wes ra sanggup ngerasakno loro lan perih
sing tak rasa selama ini yang ada di hati
aku gak tahan lagi, cukup sudah aku galau
saatnya waktunya yang tepat ku putuskan aku pergi

nangis batin netes eluh ning pipiku
swidak jaran kowe ra karuan ngelarani perasaanku

ping swidak jaran kowe ngelarani atiku
opo ra kelingan kowe biyen tresno aku
lak uwes ra sayang mending pegaten awakku
aku wes ra kuat, rasane kepingin njepat

nangis batin netes eluh ning pipiku
swidak jaran kowe ra karuan ngelarani perasaanku

ping swidak jaran kowe ngelarani atiku
opo ra kelingan kowe biyen tresno aku
lak uwes ra sayang mending pegaten awakku
aku wes ra kuat, rasane kepingin njepat

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel