Lirik Lagu Teng Teng Crit - Nella Kharisma feat. Cak Rul

Lirik Lagu Teng Teng Crit - Nella Kharisma feat. Cak Rul


dek wes suwe ra ketemu
aku kangen marang sliramu
lungguh jejero ning sandingku
nggo tombo kangenku

mas aku wes ning sandingmu
yen wes jejer terus gek ndang ngopo
ojo disio-sio waktu sing wes ono

ayo teng teng crit sayang
ungkap tresno sayang
sing biyen wes tau ilang
sekarang dirimu datang

teng teng crit iku opo
ojo neko-neko
saru dirungokno tonggo
mengko disawat boto

dek omonganku ora saru
ojo kesusu nesu, ojo kesusu nylatu
mas omonganmu kok awuran
senenganmu kok pringisan, ojo gawe penasaran

teng teng crit tenguk tenguk karo cerito
gelar kloso jejer karo calon morotuo
tak tembung tresnamu, ku ngelamar dirimu
opo gelem dadi bojoku

teng teng crit tenguk tenguk karo cerito
eladalah tak kiro iku opo
tak terimo tresnomu, tak terimo lamaranmu
aku gelem dadi bojomu

dek wes suwe ra ketemu
aku kangen marang sliramu
lungguh jejero ning sandingku
nggo tombo kangenku

mas aku wes ning sandingmu
yen wes jejer terus gek ndang ngopo
ojo disio-sio waktu sing wes ono

ayo teng teng crit sayang
ungkap tresno sayang
sing biyen wes tau ilang
sekarang dirimu datang

teng teng crit iku opo
ojo neko-neko
saru dirungokno tonggo
mengko disawat boto

dek omonganku ora saru
ojo kesusu nesu, ojo kesusu nylatu
mas omonganmu kok awuran
senenganmu kok pringisan, ojo gawe penasaran

teng teng crit tenguk tenguk karo cerito
gelar kloso jejer karo calon morotuo
tak tembung tresnamu, ku ngelamar dirimu
opo gelem dadi bojoku

teng teng crit tenguk tenguk karo cerito
eladalah tak kiro iku opo
tak terimo tresnomu, tak terimo lamaranmu
aku gelem dadi bojomu

teng teng crit tenguk tenguk karo cerito
gelar kloso jejer karo calon morotuo
tak tembung tresnamu, ku ngelamar dirimu
opo gelem dadi bojoku

teng teng crit tenguk tenguk karo cerito
eladalah tak kiro iku opo
tak terimo tresnomu, tak terimo lamaranmu
aku gelem dadi bojomu, aku gelem dadi bojomu

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel