Lirik Lagu Bikes Bikin Kesel - Jihan Audy

Lirik Lagu Bikes Bikin Kesel - Jihan Audy


Jam limo jam enem jam pitu nganti jam wolu
Ngenteni tekamu nganti luntur wedakku
Kowe Janji karo aku ngajak metu
Nyusul neng omahku

Tak telpon hpmu
Ra aktif nomermo
Opo kowe lali
Opo ngelali

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji, neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luweh becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi, nggawe ku loro aati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luweh becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi, nggawe ku loro ati

Jam limo jam enem jam pitu nganti jam wolu
Ngenteni tekamu nganti luntur wedakku
Kowe Janji karo aku ngajak metu
Nyusul neng omahku

Tak telpon hpmu
Ra aktif nomermo
Opo kowe lali
Opo ngelali

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Bikes bikes bikes aja
Bikin aku kesel bikin aku kesel
Punya pacar yang gak tepati janji
Cuma bisa bikin sakit hati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji, neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luweh becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi, nggawe ku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji, neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luweh becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi, nggawe ku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji, neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luweh becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi, nggawe ku loro ati

Aku mulai curigo wes ora percoyo
Bola bali kowe janji, neng ora mbok tepati
Yen pancen ra tresno luweh becik ngomongo
Timbang kowe ngapusi, nggawe ku loro ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel