Lirik Lagu Digawe Asyik - Jihan Audy

Lirik Lagu Digawe Asyik - Jihan Audy


Janjine arep dirabi
Nganti saiki ra ono bukti
Jane lali opo lali
Yen ra sido yo wes tresnamu tak prei

Janjine arep dirabi
Malah ngilang nganti saiki
Jane kepincut cah endi
Yen ra sido rabi yowes tak esemi

Aku mung mbok semayani
PHP yen bakal rabi
Mergo tresno kowe tak enteni
Tapi engkau yang lupa diri
Kecantol wong liyo terus lali

Timbang mumet miker kowe
Penak gawe turu wae
Njero ngimpi golek liyane
Yo wes ben kowe tak lalekne
Mbok tinggal mlayu tak esemi wae

Tak esemi wae
Digawe asyik mikir liyane

Janjine arep dirabi
Nganti saiki ra ono bukti
Jane lali opo lali
Yen ra sido yo wes tresnamu tak prei

Janjine arep dirabi
Malah ngilang nganti saiki
Jane kepincut cah endi
Yen ra sido rabi yowes tak esemi

Aku mung mbok semayani
PHP yen bakal rabi
Mergo tresno kowe tak enteni
Tapi engkau yang lupa diri
Kecantol wong liyo terus lali

Timbang mumet miker kowe
Penak gawe turu wae
Njero ngimpi golek liyane
Yo wes ben kowe tak lalekne
Mbok tinggal mlayu tak esemi wae

Tak esemi wae
Digawe asyik mikir liyane

Janjine arep dirabi
Nganti saiki ra ono bukti
Jane lali opo lali
Yen ra sido yo wes tresnamu tak prei

Janjine arep dirabi
Malah ngilang nganti saiki
Jane kepincut cah endi
Yen ra sido rabi yowes tak esemi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel