Lirik Lagu Hyang Giri - Dewa Budjana feat. Soimah Pancawati


Lir diraja mendhak gelaring
Minangka pangejawantahing Hyang Giri

Pradeksa pinda raseksa
Hyang Giri nata pralambang
Kwasaning agung
Jroning kahyangan
Pindhane, sakaguru
Jumangkahing mengarep, ing karep
Arga ngadeg jroning samudra

Sumilaking samirana
pindha tedhaking Sang Hyang Giri Karta

Pradeksa pinda raseksa
Hyang Giri nata pralambang
Kwasaning agung
Jroning kahyangan
Pindhane, sakaguru
Jumangkahing mengarep, ing karep
Arga ngadeg jroning samudra