Lirik Lagu Janjimu Koyo Mendung - Jihan Audy

Lirik Lagu Janjimu Koyo Mendung - Jihan Audy


Janjimu koyo mendung ora udan udan
Tresnoku selak garing koyo iwak asin

Tiwas gonku ngenteni janji ngelamar aku
Biyen nganti saiki kowe mung janji janji
Sabar gonku ngenteni trimo dalan tresnaku
Telung tahun kepungkur kowe janji mau menikahi

Nandure nandur pari tukule suket teki
Punya pacar slalu janji kapan engkau tepati
Nandure nandur kangkung tukule malah sawi
Punya bojo tukang tikung aku tak sudi lagi

Janjimu koyo mendung ora udan udan
Tresnoku selak garing koyo iwak asin
Tresnoku mung mbok gantung ibarat layangan
Ngenteni telung tahun kowe selalu menghindar
Nelongso.. nelongso saiki jebule karo wong liyo

Tiwas gonku ngenteni janji ngelamar aku
Biyen nganti saiki kowe mung janji janji
Sabar gonku ngenteni trimo dalan tresnaku
Telung tahun kepungkur kowe janji mau menikahi

Nandure nandur pari tukule suket teki
Punya pacar slalu janji kapan engkau tepati
Nandure nandur kangkung tukule malah sawi
Punya bojo tukang tikung aku tak sudi lagi

Janjimu koyo mendung ora udan udan
Tresnoku selak garing koyo iwak asin
Tresnoku mung mbok gantung ibarat layangan
Ngenteni telung tahun kowe selalu menghindar
Nelongso..

Janjimu koyo mendung ora udan udan
Tresnoku selak garing koyo iwak asin
Tresnoku mung mbok gantung ibarat layangan
Ngenteni telung tahun kowe selalu menghindar
Nelongso.. nelongso saiki jebule karo wong liyo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel