Lirik Lagu Kosipa - Yayan Jatnika

Lirik Lagu Kosipa - Yayan Jatnika


Nyiar nombokan ka kurangan
Gajih sa bulan teu nyukupan
Tung tungna guda gade
Bari jeung cape hate
Barang geus numpuk di pak gade

Geus beak gade keuneun
Kabutuh heunteu eureun
Ker listrik jeung sakola
Unggal bulan teu boga

Aya nu ngabejaan
Mun butuh ka perluan
Nginyeum teu hararese
Cukup make KTP

Nurutan tatanga ka kosipa paa.. paa.. paa..

Najan mayarna unggal poe
Kubutuh mah kumaha eungke
Sugan isuk pageto
Milikmah saha nyaho
Anu peunting di imah ngejo

Nyiar nombokan ka kurangan
Gajih sa bulan teu nyukupan
Tung tungna guda gade
Bari jeung cape hate
Barang geus numpuk di pak gade

Geus beak gade keuneun
Kabutuh heunteu eureun
Ker listrik jeung sakola
Unggal bulan teu boga

Aya nu ngabejaan
Mun butuh ka perluan
Nginyeum teu hararese
Cukup make KTP

Nurutan tatanga ka kosipa paa.. paa.. paa..

Najan mayarna unggal poe
Kubutuh mah kumaha eungke
Sugan isuk pageto
Milikmah saha nyaho
Anu peunting di imah ngejo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel