Lirik Lagu Sayang 4 - Jihan Audy


Yen ono adem angin
Sumribit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti anti tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pingin nyanding sakedip wes marem

Tak jaluk ning kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Ning kene sayang tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Yen ono adem angin
Sumribit ngelus pipimu
Iku tondone kangenku
Sing tansah nganti anti tekamu

Naliko wayah bengi
Mripatku ora biso merem
Mergo kangenku kependem
Tansah pingin nyanding sakedip wes marem

Tak jaluk ning kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Ning kene sayang tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

Tak jaluk ning kono
Kowe sayang tetep dadio lintang
Tansah madangi tresnoku
Lan ojo nganti atimu bimbang

Lan semono ugo
Ning kene sayang tansah dadi kembang
Nyebar wangine roso kangen
Lan tresno mung kanggo kowe sayang