Lirik Lagu Sido Rabi - Jihan Audy


yen dadi bojo yo wis disyukuri
yen ora dadi tetep diesemi
yen pancen jodo ra bakal keganti
yen wis wayahe mengko rabi

dilakoni wae koyok banyu mili
ra usah banter mikire dikendoni
podo percoyo ning jero ati
yen wis wayahe, sido rabi

biyen otewe rabi pancen okeh alangan
ra usah ngresulo lan akeh kembangan
kudu jogo tresno lan podo percoyo
rasah mikir kahanan sing penting setyo

dilakoni wae koyok banyu mili
ojo lirak lirik manteb ning ati
ra kuat mikir yo kudu dikendoni
leren sedelo disambi ngopi

nek teko nggone dilakoni opo anane
yen wis pancen manteb ndang dijaluk
sido mantenane, sido mantenane

yen dadi bojo yo wis disyukuri
yen ora dadi tetep diesemi
yen pancen jodo ra bakal keganti
yen wis wayahe mengko rabi

dilakoni wae koyok banyu mili
ra usah banter mikire dikendoni
podo percoyo ning jero ati
yen wis wayahe, sido rabi

biyen otewe rabi pancen okeh alangan
ra usah ngresulo lan akeh kembangan
kudu jogo tresno lan podo percoyo
rasah mikir kahanan sing penting setyo

dilakoni wae koyok banyu mili
ojo lirak lirik manteb ning ati
ra kuat mikir yo kudu dikendoni
leren sedelo disambi ngopi

nek teko nggone dilakoni opo anane
yen wis pancen manteb ndang dijaluk
sido mantenane, sido mantenane

yen dadi bojo yo wis disyukuri
yen ora dadi tetep diesemi
yen pancen jodo ra bakal keganti
yen wis wayahe mengko rabi

dilakoni wae koyok banyu mili
ra usah banter mikire dikendoni
podo percoyo ning jero ati
yen wis wayahe, sido rabi
yen wis wayahe, sido rabi