Lirik Lagu Janji Akad Nikah - Happy Asmara

Lirik Lagu Janji Akad Nikah - Happy Asmara


Wes kadung sayang
Kowe lungo ngadoh ilang
Opo slirahmu ra rau nyawang

Opo salahku kok slirahmu
Malah mlayu
Abot sanggaku mikir slirahmu
Wes mulio sayangku
Tak turuti karepmu

Janji akad nikahku iku ra sekedar kamu
Aku bakal ngugemi janji sampe aku mati
Bakal tak cukupi kabeh kebutuhanmu sak lawase
Tapi aku jaluk ndang muliho

Wes kadung sayang
Kowe lungo ngadoh ilang
Opo slirahmu ra rau nyawang

Opo salahku kok slirahmu
Malah mlayu
Abot sanggaku mikir slirahmu

Wes mulio sayangku
Tak turuti karepmu

Janji akad nikahku iku ra sekedar kamu
Aku bakal ngugemi janji sampe aku mati
Bakal tak cukupi kabeh kebutuhanmu sak lawase
Tapi aku jaluk ndang muliho

Janji akad nikahku iku ra sekedar kamu
Aku bakal ngugemi janji sampe aku mati
Bakal tak cukupi kabeh kebutuhanmu sak lawase
Tapi aku jaluk ndang muliho

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel