Lirik Lagu Mung Sopo - Djframe

Lirik Lagu Mung Sopo - Djframe


Aku iseh kelingan janjimu neng aku
Bebarengan tanpo wong ketelu
Senadyan aku wes nuruti kabeh karepanmu
Nanging sing tak lakoni ra dadi atimu

Aku wes berjuang seperti yang kau inginkan
Tapi hanya engkau sia siakan
Aku tetap bertahan karena aku nyaman
Walau akhirnya engkau acuhkan

Aku yo MUNG SOPO raisoh opo opo
Isohku pasrah marang Gusti sing kuoso
Yo bener kowe tego ngilangi roso
Tresnamu marang aku

Pangapurane kang mas yen aku
Mblenjani janji marang awakmu
Senadyan kowe wes nuruti kabeh karepanku
Nanging sing tok lakoni ra dadi atiku

Aku wes berjuang seperti yang kau inginkan
Tapi hanya engkau sia siakan
Aku tetap bertahan karena aku nyaman
Walau akhirnya engkau acuhkan

Kowe yo MUNG SOPO raisoh opo opo
Ngertenono yen aku ngeliyo
Isohku yo mung lilo yen slirahmu karo wong liyo
Senadyan atiku iki ra trimo

Saktenane ati iki keloro
Nyawang kowe karo wong liyo
Aku yo MUNG SOPO raisoh opo opo
Isohku pasrah marang Gusti sing kuoso

Yo bener kowe tego ngilangi roso tresnamu marang aku
Isohku yo mung lilo yen slirahmu karo wong liyo
Senadyan atiku iki ra trimo
Saktenane ati iki keloro

Nyawang kowe karo wong liyo
Nyawang kowe karo wong liyo
Senadyan atiku ra trimo

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel