Lirik Lagu Sampek Tuwek - Happy Asmara

Lirik Lagu Sampek Tuwek


Seneng seneng bareng susah susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
Wes tak angen angen kowe dadi pilihanku
Tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
Rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng mesem saben bengi

Seneng seneng bareng susah susah bareng
Nyanding sliramu, sayang sliramu
Wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
Wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

Tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
Rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
Mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
Rasah nduwe roso aku ninggalno
Awak’e dewe wes dadi siji

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng mesem saben bengi

Sampek tuwek we ra bakal tak culno
Masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
Siji sijine wong sing gawe ayeme ati
Gawe uripku seneng mesem saben bengi
Gawe uripku mesem saben bengi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel