Lirik Lagu Sepine Wengi - Happy Asmara

Lirik Lagu Sepine Wengi - Happy Asmara


Cobo sawangen
Langit wengi iki
Kemerlip lintang
Nambahi kangene ati

Opo ra kelingan
Naliko pacaran
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

Cobo sawangen
Langit wengi iki
Kemerlip lintang
Nambahi kangene ati

Opo ra kelingan
Naliko pacaran
Kowe nate janji
Ra bakal mbok blenjani

Nanging saiki
Kowe ono ngendi
Tekomu tanpo semayan
Lungomu tanpo pamitan

Neng kene aku ngenteni
Sliramu karo dedungo
Mugo awakmu neng kono biso bahagio

Aku ra bakal dolanan
Seng jenenge tresno iki
Yen ujunge bakalan aku
Nandang loro ati

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel