Lirik Lagu Sun Akoni - Syahiba Saufa

Lirik Lagu Sun Akoni - Syahiba Saufa


hang isun engeti waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
hang isun karepi yo mung sesandingan
saikine mung kari angenan

lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni
ati nisun sing lilo
jujur sun akoni welas iki
yo mung kanggo riko

keliwat angen hang nyikso
noring dodo, lorone loro

hang isun engeti waktu magih demenan
susah seneng disonggo bebarengan
hang isun karepi yo mung sesandingan
saikine mung kari angenan

lilo ati sun sing lilo
nompo roso hang kari loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso noring dodo, lorone loro

jujur sun akoni ati nisun sing lilo
jujur sun akoni welas iki yo mung kanggo riko
keliwat angen hang nyikso noring dodo, lorone loro, lorone loro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel