Lirik Lagu Welas Hang Ring Kene - Happy Asmara

Lirik Lagu Welas Hang Ring Kene - Happy Asmara


Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang

Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Bengen mulo ono roso welas nong njero ati
Tapi saiki wis nono cerito wis ilang

Wis kadung riko ajurno angen sun kebendung
Luntur welas isun iki mergo riko

Myakne wis myakne isun hang nyingkreh
Ojo takon takon yoro welas hang ring kene
Tatu iki sun pendem ring ati
Nak sun tinggal baen yoro welas hang ring kene

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel