Lirik Lagu Sio Sio - Alvi Ananta

Lirik Lagu Sio Sio


Jeru .. (jeru)
So..Yo jeru sun rasakno
Ta..Tu.. Nyunduk nembus dodo..

Riko.. (riko)
Hang.. Wes suwe sun enteni
Donge teko.. Wes nggowo hang liyo..

Riko bengen ngongkon isun nganteni
Wayah tekane riko nggayuh ngimpi
Kanggo.. Urip dadi siji..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..
Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..

Riko.. (riko)
Hang.. Wes suwe sun enteni
Donge teko.. Wes nggowo hang liyo..

Riko bengen ngongkon isun nganteni
Wayah tekane riko nggayuh ngimpi
Kanggo.. Urip dadi siji..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Tapi nyatane.. Bedo.. Ambi omonge
Malah riko.. Hang mggubarno
Angen hang riko janjekno
Sio sio.. Nganteni riko
Mung kanggo diweni loro..

Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..
Hoo uoo.. Kanggo.. Diweni loro..

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel