Lirik Lagu Ular Lari Lurus - Benzooloo


Rap habis-habisan,
sampai pengsan.. check!

biar aku kill kau 6 minit bro
ni mesti fans caprice ni kan?

check...

singa sudah bangun
singa tidak lagi mengantuk,
kau seterusnya dalam menu,
sesiapa tolong sediakan pinggan mangkuk,
aku makan kau hidup-hidup,
hisap darah kau macam nyamuk,
yang aku sebut semua tu Kata Kerja,
belum lagi sampai Ayat Majmuk,

aku tidak perlu pakai baju
sebab sekarang ada 6 pack,
mereka kata aku terbang macam dewa,
tidak perlu pakai jetpack,
kalau masih tidak terang,
boleh guna auto focus,
tapi jangan terlalu dekat,
sebab nanti lari fokus,

ini dia mamalia,
pembunuh senyap macam malaria,
kalau aku jumpa kau depan-depan
pastinya ada malapetaka,
tiada absolusi bagi kamu,
pembunuhan agresif yang menunggu,
kau panggil "aci aci"
tapi aci tidak buka pintu,
ini 1 amaran,
sebelum kau jadi almarhum,
lebih baik kau sedia ambulans
atau tilik nasib jumpa ahli nujum,
nampak kau datang dari jauh,
bawa keris dengan rambut kerinting,
aku bawa kereta kebal,
tembak kau pecah badan terpelanting,

nah! sekarang tengok magik aku,
zam zam alakazam,
kau diam-diam tangkap gambar,
terus simpan dalam frame,
kau berlawan dengan singa,
tajamkan gigi sedia serang,
ngauman si sang singa,
boleh buat malam jadi siang,
ditenagakan dengan kuasa nuklear,
aku simpan dalam nukleus,
langsung tidak tunjuk simpati,
sebab aku keturunan komunis,
tidak pernah tiru orang lain,
aku biar orang lain tiru jadi aku,
pengaruh jenis orang macam kau,
supaya jadi orang gaji benzooloo,

kau kuman dalam industri,
nasib aku sudah suntik penisilin,
cakap besar konon gangster
tapi berjalan macam penguin,
sekarang juga kau balik rumah
jumpa setiap ahli keluarga,
ucap "selamat tinggal semua",
kau kan ku bawa ke neraka,
aku SAITAN, aku IBLIS,
benzooloo, aku IFRIT,
mereka yang sebut nama aku
semua kena sumpahan cirit birit,

cuba kita tengok dari projektor,
evolusi kau sebagai manusia,
aku wujud sebagai tujuan prima,
kau kekal sebagai prasejarah,
masuk studio layan stereo,
sebelah patung pinocchio
makan oreo, kau jadi
orang bodoh tidak bergerak,
sebab sekarang sakit polio,

tolong update portfolio,
kau sudah kena diss oleh benzooloo,
proses menyebar prospektus,
proklamasi diberitahu,
sebab tidak ikut protokol,
aku cuma harapkan alkohol,
sebab bila aku mabuk,
rap verse kau aku troll,
screenshot jadi bukti
kau cabar benzooloo,
kau kena salai depan saksi
harap kau sakit jadi malu,
rasa macam tidak cukup?
biar aku jadi darah,
masuk dalam kau punya salurnadi,
aku sumbat kau punya artery,

biar kau mati ditempat kejadian,
CSI tidak dapat selesaikan,
tiada cap jari,
aku professional pembunuh bersiri,
mayat kau dibiarkan
jadi santapan kepada anjing,
macam tin sardin, kau dibiarkan
expired bau hancing,
dulu sentiasa ada sentimen,
sekarang tiada lagi rasa sentimental,
setiap sentigram sentiliter
air mata hilang rasa sentosa,
secara serentak serebelum
dan serebrum aku rancak,
kau ingin jangkit simtom dalam sistem,
tapi aku sudah siap serum semalam,

beli setem,
aku simpan bom dalam envelope,
hantar tepat depan rumah parents kau,
tapi dorang ingat ini
semua gimic flashmob,
dan disitulah aku terfikir,
untuk buat segala simposium,
berdasarkan hipotesis,
adalah lebih baik kalau
aku serang kau secara

RAN.....
DOM!

Tembak! bunuhlah aku!
tapi masih kebal ibarat benteng,
masih kekal 100% bateri,
macam biasa aku tidak perlu powerbank,

tidak bimbang tentang bimbingan,
bina empayar lebih besar dari Firaun,
skuadron aku dari illuminati,
akan seksa kau bertahun-tahun,
kau masih kekal fungus,
tidak ubah lembut macam cendawan,
rap melayu versus english,
jangan berani fikir yang kau ni Sonaone,

mana pergi kakak kau?
mesti dia masih lagi perawan kan?
aku bagi sperma secara ikhlas,
ya betul, aku seorang dermawan,
aku buang ketagihan
dengan mengambil kerosin kemudian,
sekarang lihat api kematian,
indahnya hangus dalam kebakaran,

isnin hingga jumaat,
fuck, sabtu dan juga ahad,
setiap hari aku tidak bosan
diss kau dan ini tiada penamat,
kau tidak sempat ucap selamat,
inilah kau punya kiamat,
kau ingin perang kata dengan benzooloo,
itu contoh bodoh yang teramat,

biar aku renjat kau macam kilat,
dengan jutaan kuasa kilowatt,
bila kau dalam keranda,
tiada yang berkawad datang melawat,
dan kau perlu ingat,
aku tidak akan pernah penat,
sebelum aku uzur sakit tenat,
menghina kau satu berkat,
dan aku akan anggap semua ini,
satu manfaat sebelum mangkat,

kau cuba tolak aku, tapi aku masih lagi
stay maintain semua
stability dalam agility,
masih mudah bergerak,
untuk menyerang kembali
dalam mana-mana laju,
aku masih kekal lincah
mobiliti, kau cuba untuk memonopoli,
tapi semua cara nampaknya tidak menjadi,
aku masih lagi bernafas!
masih lagi ada denyutan dalam nadi
jadi itu bermakna aku masih lagi sempat
untuk amal adat monogami, kau tidak
habis-habis dengan ragam buat bising
pencemaran bunyi lagi bising dari
bunyian pancaragam,
pukima kau buat aku rap laju-laju,
kau fikir mulut aku NOS ka?
kalau tidak lulus NASA,
mungkin boleh cuba lumba nascar,

sendiri punya perspektif,
kau sedaya upaya pasif,
teringin lihat panorama nice,
kau dengar aku jadi paralyzed,
cedera parah baru realized,
baru tahu kau lembut mayonis,
benzooloo sometimes dracula,
bloodsucker sebelum sunrise,

kau ni memang sosej yang sesuai
dimakan waktu solstis,
dalam premis bakar daun atas kertas,
terus layan khayal kannabis,
aku trippin' jadi saintis,
kau trippin' jadi pengemis,
shoo! pergi jauh dari sini,
aku ingin lihat kau vanish!

eh! bukan halau Nora Danish,
aku sayang kau babygirl,
nasib baik kau artis,
kalau tidak aku bawa couple,
eh..eh..eh.. lari tajuk lagi,
aku ingin ajar aizuddin,
mungkin dia sudah lari
dengan karpet terbang
hilang terus dengan Aladdin,

................

Aizuddin?
Mana kau?

bila kau sudah ada idea
untuk diss aku balik yo',
upload Youtube copy paste link,
terus share dalam inbox bro,
kau cakap aku rap shit
tapi macam kau yang tidak legit,
flow macam zombie menari zumba,
aku saran kau QUIT,

nah, jangan lagi cuba cari pasal
dengan si sang singa,
kena ikut sanubari apa kata hati,
setiap kali sebelum bertindak ya?
jangan bagi salam ganas
sebab aku ganas 5 kali ganda,
pergi battle dengan orang lain,
jangan kacau LawaLah Familia...