Lirik Lagu Karo Dee - Alfira Luisa

Lirik Lagu Karo Dee - Alfira Luisa


Koe ngomong sayang, sakdurunge ngilang
Koe ngomong tresno, sakdurung lungo 
Mbiyen ngucap manis, jebule mung lamis 
Koe mung gawe atiku nangis 

Kurang opo aku ning uripmu
Sampek koe tego ninggalke aku
Kurang sayang opo ning awakmu
Koe tega mblenjani janjimu

Reff:
Kamu sayang, apa sayang (wes ora sayang) 
Tapi kalau sayang, malah ngilang (buktine ngilang) 
Kamu cinta, apa cinta (wes ora cinta) 
Bilang cinta, lha kok sama dia

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel